Pahvipakkaukset teollisuuden tarpeisiin

Pakkausala on elintärkeä osa valmistavaa teollisuutta, ja pahvilaatikot ovat yksi sen keskeisistä komponenteista. Pahvilaatikoiden merkitys ei rajoitu ainoastaan yksinkertaisen säilyttämisen tai kuljettamisen rooliin, vaan ne tarjoavat monia syvempiä etuja valmistaville yrityksille. Laadukkaat pakkauksemme suojaavat tuotteitasi matkalla asiakkaallesi vahvistaen brändiäsi vastuullisuuden näkökulmat huomioiden.

Pienennä hiilijalanjälkeäsi pakkauksilla ja vastaa ympäristötietoisten asiakkaiden toiveisiin

Käytämme kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja pahvipakkaustemme valmistuksessa. Tämä lähtökohta auttaa valmistavan teollisuuden asiakkaitamme vähentämään hiilijalanjälkeään ja täyttämään kestävään liiketoimintaan liittyviä vaatimuksia.

Tarkoin suunnitellut pakkausratkaisumme pienentävät pakkausjätteen määrää ja mahdollistavat tuotteiden pakkauksen tiiviimmin – optimoiden pakkauksen tehokkuuden.

Räätälöidyt sisäosaratkaisumme pakkauksille vähentävät pakkausmuovin tarvetta tai poistavat sen jopa kokonaan. Näin edistät kestävää kehitystä pakkausjätteiden ja kuljetuskustannusten näkökulmasta.

Hyvin suunniteltu pakkaus tuo turvaa tuotteellesi tukien brändiäsi

Pakkaussuunnittelijoidemme taidolla suunnitellut pakkausratkaisut tarjoavat tehokkaan tavan suojata tuotteita kuljetuksen ja varastoinnin aikana, mikä estää fyysisiä vaurioita, likaantumista ja ympäristövaikutuksia, jotka voisivat vaikuttaa haitallisesti tuotteiden laatuun.

Pahvipakkauksemme räätälöidyt sisäosaratkaisut suojaavat tuotetta, estävät sen vaurioitumista ja pitävät sen paikallaan.

Ketterä pakkaus vahvistaa brändiä ja toimii viestintävälineenä

Pahvipakkauksen ulkoasu on paljon enemmän kuin pelkkä pakkaus – se on käyntikortti, ensivaikutelma ja lupaus. Brändätty tuotepakkauspakkaus sisältäen yrityksen visuaalisen linjan vahvistaa brändiä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Lisäksi pahvipakkauksen käytännöllisyys tarjoaa mahdollisuuden integroida brändin viestejä ja tuotetietoja. Esimerkiksi käyttöohjeet, tuotteen ominaisuudet ja muut olennaiset tiedot voidaan painattaa pahvipakkaukseen, mikä lisää tuotteen arvoa asiakkaalle ja parantaa sen käytettävyyttä.

Tutustu teollisuudenalan asiakascaseihin!

Case Gebwell

”Pakkauskumppanin valinnassa tärkeintä meille on laadukkaat pakkausmateriaalit ja kumppanin kyky ja halu etsiä paras ratkaisu jokaiseen pakkaustarpeeseemme. Ratkaisevaa on myös nopeat toimitusajat tehtaillemme. Kun tuotteissamme tapahtuu muutoksia, ER-Pahvityö tulee aina nopeasti paikalle varmistamaan tuotteen mitat ja uuden konseptin. Kaiken kaikkiaan yhteistyömme on erittäin toimivaa ER-Pahvityön osaavan, auttavan ja hyvin tavoitettavissa olevan henkilökunnan ansiosta.”
Mikko Ahlfors, Ostojohtaja, Gebwell Oy

Lue lisää!

Case Teknoware

”Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa sujui loistavasti. Heiltä tuli ratkaisuehdotus asiakkaamme ongelmaan ja pakkauksen rivakka toteutus siihen perään. Parasta on se, että pystymme hyödyntämään yhden asiakkaan kanssa ratkottua ongelmaa laajemmin myös muiden asiakkaidemme kanssa.”
Jarkko Jukakoski, Verstaspäällikkö, Teknoware

Lue lisää!