Gebwell – Luotettavat pakkaustoimitukset valmistavan teollisuuden tarpeisiin

Lähtötilanne

Leppävirralla sijaitseva Gebwell on ollut jo vuosia ER-Pahvityön naapuri ja asiakas. Kiinteistöjen lämmityslaitteita ja Pivasetalkusammutustuotteita valmistava yritys on kasvattanut tasaisesti liiketoimintaansa, ja uusia tuotteita kehitetään jatkuvasti täyttämään asiakkaiden tarpeet. Pakkaukset ovat kehittyneet käsi kädessä tuotekehityksen kanssa.   

Ratkaisu

ER-Pahvityö valmistaa Gebwellille mittatilaustyönä useita erikokoisia pahvilaatikoita, joita käytetään muun muassa lämpöpumppujen, lämmityslaitteiden lisävarusteiden ja alkusammutustuotteiden pakkaamiseen. Laatikoihin valmistetaan myös sisäosia, joiden avulla tuotteet pysyvät paikoillaan. Painatuksena laatikoissa on yrityksen logo ja avainlippumerkintäPahvilaatikot toimitetaan Gebwelliin joustavasti – asiakkaan tarpeen mukaan. ER-Pahvityö myös varastoi osan Gebwellin pakkauslaatikoista. 

"

Pakkauskumppanin valinnassa tärkeintä meille on laadukkaat pakkausmateriaalit ja kumppanin kyky ja halu etsiä paras ratkaisu jokaiseen pakkaustarpeeseemme. Ratkaisevaa on myös nopeat toimitusajat tehtaillemme. Kun tuotteissamme tapahtuu muutoksia, ER-Pahvityö tulee aina nopeasti paikalle varmistamaan tuotteen mitat ja uuden konseptin. Kaiken kaikkiaan yhteistyömme on erittäin toimivaa ER-Pahvityön osaavan, auttavan ja hyvin tavoitettavissa olevan henkilökunnan ansiosta.

Mikko Ahlfors, Ostojohtaja, Gebwell Oy