Ekologisia ja vastuullisesti valmistettuja pahvipakkauksia 30 vuoden kokemuksella

Olemme pahvipakkausten suunnitteluun, myyntiin ja valmistamiseen erikoistunut yritys. Olipa tuotteesi ja käyttötarpeesi mikä tahansa, autamme sinua pakkauksesi suunnittelussa ja valmistamme sen ekologisista ja kotimaisista pakkausmateriaaleista juuri sen kokoisena kuin tarvitset. Mikäli tarpeesi on nopea, löytyy valikoimistamme vakiokokoisia laatikoita, jotka ovat toimitettavissa tai valmiina noudettavissa varastoltamme. Varastossa meillä on myös laaja valikoima pakkaamista helpottavia pakkaustarvikkeita. Kerro meille, mitä pakkaat ja mitä pakkaukseltasi toivot, niin me kerromme sinulle, miten voimme sen parhaiten yhdessä toteuttaa. Palvelemme sinua ja yritystäsi kahdessa toimipisteessä Lahdessa ja Leppävirralla.

Pakkausalan perheyritys

ER-Pahvityö on lahtelaisen Heikki Erkamon 1990-luvun alussa perustama perheyritys. Lahden Askon alueelta yhden miehen yrityksenä aloittanut pakkausvalmistaja on saanut toimia jo 30 vuoden ajan luotettuna pakkauskumppanina usean eri toimialan yrityksille ja olla mukana monen asiakkaansa kasvutarinassa. Yritys on kasvanut myös itse ja palvelee tätä nykyä asiakkaitaan 19 ihmisen osaavin voimin Lahdessa ja Leppävirralla.

Ekologiset ja kotimaiset pakkausmateriaalit

Pakkauksemme valmistetaan aaltopahvista, joka on uusiutuvista luonnonvaroista valmistettu kierrätettävä pakkausmateriaali. Näiden ominaisuuksien ansiosta pahvipakkaukset ovat kestäviä ja ekologisia ratkaisuja muihin pakkausmateriaaleihin verrattuna. Toinen tärkeä arvo meille on kotimaisuus, ja valmistamme tuotteemme ainoastaan Suomessa valmistetuista raaka-aineista. Näin pystymme jäljittämään käyttämämme raaka-aineen alkuperän ja tuemme samalla suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Osaava ja ketterä kumppani

Meillä et jää pakkaushuolinesi yksin, vaan saat meistä osaavan ja ketterän kumppanin monimutkaisten ja haastavienkin pakkausratkaisujen toteuttajaksi. Pakkaussuunnittelijamme ovat alansa ammattilaisia ja he suunnittelevat sinulle pakkausmateriaalit, pakkausten rakenteet ja painotekniikat niin, että ne parhaiten tukevat pakkauksesi käyttötarkoitusta ja yrityksesi tarpeita. Konekantamme ansiosta voimme valmistaa pieniäkin sarjoja ja toteutamme erikoispakkausten mallikappaleet sinulle nopeasti – usein jo saman päivän aikana. Tarvittessa voimme toimia myös ulkoistettuna pakkaustoimijana, joka hoitaa puolestasi pahvipakkausten valmistuksen, pakkaustarvikkeiden hankinnat, sekä pakkaustuotteidesi varastoinnin ja toimituksen ovellesi juuri toivomanasi ajankohtana.

ER-Pahvityö 30 vuotta

ER-Pahvityön 30-vuotinen tarina on sarja rohkeita päätöksiä, sinnikkyyttä, luottamusta ympärillä oleviin ihmisiin ja uskoa omaan tekemiseen.
Se on tarina intohimosta pahvilaatikoihin ja halusta tuottaa parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Tutustu historiaamme