Kustannustehokkaat pakkausratkaisut

Tervetuloa tutustumaan kustannustehokkaisiin pakkausratkaisuihimme! Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat sinua optimoimaan pakkausprosessisi ja säästämään kustannuksia.

Digipainokoneemme on ainutlaatuinen Pohjoismaissa

ER-Pahvityöllä on aaltopahvia painava digipainokone. Wonderjet WD200-32 -kone on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja Pohjoismaissa. Digitaalinen painaminen tarjoaa monia etuja perinteiseen painamiseen verrattuna. Se mahdollistaa joustavamman tuotannon, pienemmät aloituskustannukset ja nopeammat toimitusajat. Lisäksi voit painattaa juuri sen verran pakkausmateriaalia kuin tarvitset, mikä vähentää varastointikustannuksia ja hukkaa.

Digitaalinen painaminen antaa mahdollisuuden personoida pakkausmateriaalit helposti ja kustannustehokkaasti. Paranna brändisi näkyvyyttä ja asiakaskokemusta digipainetuilla tuotepakkauksilla. Pakkaus on myös erinomainen informaatiokanava, joka kannattaa hyödyntää tehokkaasti.

ER-Pahvityö jatkaa flexopainamista digipainamisen rinnalla. Flexopaino on kustannustehokas menetelmä silloin, kun painolaatat ovat jo kertaalleen tehty tai asiakkaalla on isoja määriä yksiväristä painoa.

Hyvin suunniteltu pakkaus tuo turvaa tuotteellesi brändiäsi tukien

Pakkaussuunnittelijoidemme ammattitaidolla suunnittelemat pakkausratkaisut tarjoavat tehokkaan ja tyylikkään tavan suojata tuotteita kuljetuksen ja varastoinnin aikana, mikä estää fyysisiä vaurioita ja likaantumista.  Hyvin suunnitellulla ja ekologisista materiaaleista valmistetulla tuotepakkauksella voidaan myös vähentää ympäristövaikutuksia, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti tuotteiden laatuun ja mielikuvaan.

Pahvipakkauksissamme käytettävät erilaiset materiaalit, rakenteet, tekniset ratkaisut ja räätälöidyt sisäosat suojaavat tuotetta, estävät sen vaurioitumista ja pitävät sen paikallaan.

Aina oikean kokoinen erä pakkauksia

Ymmärrämme, että joskus tarvitset vain pienen erän pakkausmateriaalia esimerkiksi kausituotteisiin tai markkinointikampanjoihin. Siksi tarjoamme ratkaisuja pieniin pakkauseriin ilman, että sinun tarvitsee maksaa suuria aloituskustannuksia tai sitoutua isoihin tilausmääriin. Konekantamme ansiosta pystymme valmistamaan pieniäkin eriä pakkauksia ja valmistamme juuri sen määrän mitä asiakas tarvitsee.

Isompien tilausten kohdalla voimme toimittaa tuotteitamme joustavasti niin, että ne saapuvat sinulle sillä hetkellä, kun pakkauksia tarvitaan. Tämä säästää kustannuksia silloin, kun varastotilasi ovat rajalliset tai niitä ei ole lainkaan. Joustavan toimituksemme ansiosta voit saavuttaa merkittäviä säästöjä varastointi- ja logistiikkakuluissa.

 

Tutustu asiakascaseihin!

Case Karlux

”Uudet digipainokoneella toteutetut, brändimme näköiset tuotepakkaukset ovat tehostaneet tuotantoamme ja vapauttaneet resursseja liiketoimintamme kehittämiseen. Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa on jatkunut vuosikymmeniä. Olemme todella tyytyväisiä saamaamme asiakaspalveluun sekä kehitysideoihin, joita olemme näiden vuosien aikana saaneet.”

Jussi Karjalainen, toimitusjohtaja, Karlux Oy

Lue lisää!

Case Teknoware

”Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa sujui loistavasti. Heiltä tuli ratkaisuehdotus asiakkaamme ongelmaan ja pakkauksen rivakka toteutus siihen perään. Parasta on se, että pystymme hyödyntämään yhden asiakkaan kanssa ratkottua ongelmaa laajemmin myös muiden asiakkaidemme kanssa.”
Jarkko Jukakoski, Verstaspäällikkö, Teknoware

Lue lisää!

Haluatko keskustella lisää kustannustehokkaista pakkausratkaisuista?