Verkkosivumme uudistuivat!

ER-Pahvityön verkkosivut ovat uudistuneet. Uudistuksen tavoitteena on tuoda tuote- ja palveluvalikoimaamme entistä selkeämmin esiin sekä avata osaamisemme ja tekemisemme laajuutta asiakasjuttujen ja -kokemusten kautta.  

Uudistuksen myötä osan tuotteistamme voi ostaa nyt myös suoraan verkosta. Verkkovalikoimaamme kuuluu vakiokokoiset varastolaatikot, pakkaustarvikkeet, arkistointikotelot ja -kansiot sekä aaltopahvirullat. Näiden tuotteiden ostomahdollisuus avautuu klikkaamalla kyseisen tuoteryhmän nimeä Tuotteet-valikon alla.  

”ER-Pahvityö on perheyritys ja teemme ekologisia ja vastuullisesti valmistettuja pahvipakkauksia yli 25 vuoden kokemuksella. Nyt tehdyn verkkosivu-uudistuksen tavoitteena on palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjota heille nykyaikaisia tapoja asioida kanssamme”, sanoo ER-Pahvityön perustaja ja toimitusjohtaja Heikki Erkamo. 

ER-Pahvityön liiketoiminta on kasvussa ja palvelemme asiakkaitamme 19 ihmisen voimin Lahdesta, Leppävirralta ja verkkokaupasta käsin.  

Sivuston konseptin, sisällöt ja visuaalisen ilmeen on suunnitellut Oakhill ja sen teknisestä toteutuksesta vastaa Tammi Digital.  

  

Lisätietoja: 

Virpi Pitkänen,

Markkinointipäällikkö, puh. 050 359 6565