Vaarnii – Piensarjojen avulla pakkauksia voidaan kehittää koko ajan paremmaksi

Lähtötilanne

Vaarnii on keväällä 2021 lanseerattu kotimainen huonekaluyritys, jonka suunnittelu nojaa vahvasti suomalaiseen perinteeseen ja muotokieleen. ER-Pahvityön ja Vaarniin yhteistyö käynnistyi, kun Vaarnii halusi löytää oman toimintaideologiansa mukaisen pakkausyrityksen.

"

ER-Pahvityö on ollut upea kumppani aloittelevalle yritykselle. Liiketoimintamme elää todella paljon ja meille on tärkeää, että vierellämme on kumppani, joka vastaa aina puhelimeen ja opastaa meitä kärsivällisesti toisinaan hektisissäkin tilanteissa. Toinen kriittinen asia meille ovat olleet piensarjat, joiden ansiosta olemme oppineet pakkauksista paljon ja päässeet kehittämään niitä eteenpäin.
Toni Sokura, Head of Product, Vaarnii

Ratkaisu

Vaarniin huonekalut valmistetaan pääasiassa kotimaisesta männystä Suomessa. Yritys toivoi, että myös pakkauksissa korostuisi suomalaisuus ja niiden valmistus tapahtuisi yritystä lähellä. ER-Pahvityön opastuksella pakkausmateriaaliksi valikoitui värjäämätön aaltopahvi, joka on materiaalina konstailematon, yksinkertainen ja rehellinen, kuten Vaarnii yrityksenäkin.

Yhteistyön alussa Vaarnii esitteli ER-Pahvityölle useamman suunnittelemansa tuotteen samalla kertaa. Näin pakkauslinjaa oli mahdollista alkaa miettiä kokonaisuutena. Tuloksena syntyi muutama erilainen pakkausperhe, joiden sisällä pakkauskokoja muuttamalla saadaan joka tuotteelle oma pakkauksensa.

Vaarnii tilaa kaikki pakkauksensa ER-pahvityöltä. Niiden suunnittelussa on auttanut ER-Pahvityön mahdollistamat piensarjat, joiden avulla pakkauksia on voitu kehittää koko ajan paremmaksi. Koska yrityksen liiketoiminta on vasta alussa, ovat tilauskootkin vielä pieniä ja vaihtelevat noin 5—100 kappaleen välillä.

Tutustu Vaarniin lisää täällä!