Secto Design – Kestävyys ja ekologisuus pakkausratkaisun ytimessä

Lähtötilanne

Secto Design on suomalainen designvalaisimiin erikoistunut yritys. Koivumuotopuristeista käsityönä Suomessa valmistettuja valaisimia viedään jo yli 70 maahan. Jotta arvokkaat design-tuotteet saadaan ehjänä perille asiakkaille, tulee niiden pakkausten olla ennen kaikkea kestäviä. Pakkauksella rakennetaan myös suomalaisen designtuotteen brändiä.

"

Luonnehtisin yhteistyötämme ER-Pahvityön kanssa joustavaksi, hyvään luottamukseen perustuvaksi kumppanuudeksi. Olennaista on heidän asiantuntevuus ja paneutuvuus, kun kehitetään pakkauksia uusille malleille tai parannetaan vanhoja.

Tärkeää on myös, että valmistaja seuraa alan edistysaskeleita ja tarjoaa meille uusia ratkaisuja, jos esimerkiksi materiaalien kehitys tarjoaa siihen mahdollisuuden.

Tuula Juselius, Secto Designin perustaja

Ratkaisu

ER-Pahvityö suunnittelee, valmistaa ja toimittaa kaikki Secto Designin tuotteiden pakkaamiseen tarvittavat aaltopahvilaatikot ja pahvilavat. Kansainvälisille markkinoille suuntautuneen yrityksen mallisto on laaja, mikä tarkoittaa, että tuotekohtaisia pakkausratkaisuja on paljon ja ne sisältävät myös runsaasti sisäosia. Painatuksena pakkauksissa on yrityksen logo. Yksi Secto Designin tärkeimpiä arvoja on ekologisuus, minkä vuoksi pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä. ER-Pahvityö toimittaa pakkaukset kerran viikossa Secto Designin tehtaalle Heinolaan.