Panimo Hiisi – Vahva brändi erottautumistekijä pakkauksissa

Lähtötilanne

Panimo Hiisi on Jyväskylässä toimiva pienpanimo. Yritys panostaa laadukkaaseen olueen sekä vahvaan ja omintakeiseen brändiin. Vuonna 2020 yritys perusti Jyväskylän Lutakkoon ravintolan, jonka toiminnan myötä syntyi tarve kehittää pakkaus oluen ulosmyyntiä varten. Sen onnistunut toteutus sai yrityksen miettimään brändättyä pakkauslaatikkoa myös tukkumyynnin tarpeisiin.

"

Olemme pieni toimija alallamme, minkä vuoksi joustavuus ja toimitusvarmuus ovat meille erittäin elintärkeitä ominaisuuksia kumppaneissamme.
ER-Pahvityön kanssa yhteistyö toimii hyvin, ja se toimitusaika mikä meille on luvattu, on aina myös pitänyt. Arvostamme sitä, että he ymmärtävät toimintamme luonteen ja palvelevat meitä sen mukaisesti.
Mika Silajärvi, toimitusjohtaja, Panimo Hiisi

Ratkaisu

ER-Pahvityö suunnitteli ja valmisti Panimo Hiidelle 6 pullon brändätyn kantolaatikon oluen ulosmyyntiä varten. Asiakkailta saatu myönteinen palaute innosti panimon suunnittelemaan myös 24 pullon tukkumyyntilaatikon, jonka avulla voidaan erottautua kilpailijoista erityisesti sellaisissa kaupoissa, joissa juomia ei pureta hyllyihin vaan ne myydään suoraan myyntilaatikosta. Pakkausratkaisuksi ER-Pahvityö tarjosi flexopainossa painettavan suorakaiteen muotoisen laatikon, jonka kansi on mahdollista repäistä pois perforoidun linjan avulla. Mallikappaleet pakkauksesta painettiin nopeasti ja näppärästi digipainolla.

Lue lisää Panimo Hiidestä täällä!