Pahvilaatikkotehtaan vilskettä ja vilinää

ER-Pahvityön tehtaalla on koko vuoden käynyt hulina kuin joulupukin lahjapajalla konsanaan. Vuosi on ollut merkittävä, koska ER-Pahvityö täytti 30 vuotta. Aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on vienyt pitkälle, eikä vauhti ole hidastumassa.

Kiitosta saanut laadukas asiakaspalvelu on näkynyt tilausten määrässä, ja pahvilaatikkotehtaalla on käynyt vilske ja vilinä. Lahden tuotantotiloja on syksyn aikana laajennettu ja tuotanto tulee olemaan käynnissä uusissa tiloissa vuoden 2023 alusta. Väljemmät tuotantotilat tulevat olemaan merkittävä mukavuus- ja etenkin turvallisuustekijä myös työntekijöille.

Vuoden vaihdetta ryydittää myös Leppävirran tuotannon siirtäminen Lahteen helmikuun loppuun mennessä. Muutos näkyy käytännössä hyvin vähän, sillä siirto tapahtuu asteittain asiakkaiden tarpeet huomioiden. Jatkossa keskitetty tuotanto tarjoaa lisää mahdollisuuksia pakkaushankintoihin esimerkiksi digipainon ja suunnittelun osalta. Ole kuulolla, olemme yhteydessä ja tiedotamme lisää asiasta.

"

Olen pienestä pojasta asti ollut tavattoman innoissani kaikesta, mitä pystyn omilla käsillä tekemään. On aina ollut mahtavaa saada olla mukana ja auttaa.

 

Heikki Erkamo, ER-Pahvityö Oy

Idearikasta ja joustavaa yhteistyötä

ER-Pahvityö on monille asiakkailleen tärkeä kumppani, jolla on merkittävä vaikutus asiakasyrityksen liiketoimintaan. Asiakkaita on yhdistänyt tavoite, joka on ollut löytää omalle yritykselle sopiva, ketterä ja joustava kumppani.

”Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme yhteistyöstä sekä henkilökuntaamme upeasta juhlavuodesta. Yhdessä tulemme onnistumaan myös tulevina vuosina”, Heikki sanoo.

Tässä vuoden aikana asiakkailta saatua palautetta

”ER-Pahvityön kanssa työskentely on helppoa ja joustavaa. Ratkaisut on löytynyt haastaviinkin tuotteisiin, kuten erään asiakkaamme painatukseen toivoma kullalta näyttävä keltainen väri. Olemme saaneet positiivista palautetta myös asiakkailtamme ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ER-Pahvityön kanssa.”
Niina Vesanen, yrittäjä, Loimaan Panimo

”Meille oli tärkeää löytää uusi ympäristöystävällinen ja vastuullinen pakkausjärjestelmä. Täysin kierrätettävät pahvipakkaukset välittävät viestiä laadukkaista, kotimaisista ja kestävistä Avainlippu-tuotteistamme. Alusta asti olemme saaneet loistavaa asiakaspalvelua ja tuotteiden toimitus oli nopeaa. On ollut ilo tehdä yhteistyötä ammattitaitoisten tekijöiden kanssa.”
Kirsi Ruohonen, toimitusjohtaja, Warmos Oy

”Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa on avannut silmät sille, mitä todellinen laatu tuotepakkauksissa tarkoittaa. Saamamme asiakaspalvelu on ollut loistavaa ja yhteistyön vuoksi meille on vapautunut aikaa oman työmme tekemiseen. Olemme onnellisia, että löysimme asiantuntevan yhteistyökumppanin kotikaupungistamme Lahdesta.”
Anni Sirvo ja Kimmo Ripatti, yrittäjät La Kiva

”Uudet digipainokoneella toteutetut, brändimme näköiset tuotepakkaukset ovat tehostaneet tuotantoamme ja vapauttaneet resursseja liiketoimintamme kehittämiseen. Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa on jatkunut vuosikymmeniä. Olemme todella tyytyväisiä saamaamme asiakaspalveluun sekä kehitysideoihin, joita olemme näiden vuosien aikana saaneet.”
Jussi Karjalainen, toimitusjohtaja, Karlux Oy

”Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa on todellakin yhteistyötä, jossa innovoidaan ja suunnitellaan yhdessä. Arvostan ER-Pahvityön ratkaisulähtöistä suhtautumista jokaiseen tilaukseen. He todella ajattelevat asiakkaan puolesta ja tarjoavat aina asiakkaalle parhaan vaihtoehdon. ER-Pahvityöllä on kyky toimia ketterästi haastavissakin aikatauluissa.”
Janne Ylönen, yrittäjä, Fasetti Oy

”ER-Pahvityö pystyi tarjoamaan meille sopivan ja toiveidemme mukaisen ekologisen tuotepakkauksen. Digipainaminen avasi meille uusia mahdollisuuksia ja tarjoaa joustavuutta tuotekehitykseemme. ER-Pahvityön kyky toimittaa tuotteita pienerissä oli avainasemassa, kun valitsimme pakkausuudistuksemme kumppania. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme ja tässä kumppanuudessa meidän on hyvä olla.”
Jukka Heikkinen, myyntipäällikkö, Polaria Oy