Loimaan Panimo – Tuotepakkaukset personoidaan asiakkaiden omilla logoilla ja tarinoilla

Lähtötilanne

Loimaan Panimo on vuonna 2018 perustettu pienpanimo. Perheyrityksen toiminnassa näkyy niin kunnioitus vanhaa kohtaan kuin rohkeus hypätä uuteen ja tuntemattomaan. Tekemistä ohjaa rakkaus yrittämiseen, arvostus lähituotantoa ja kotimaisuutta kohtaan sekä halu olla mukana muokkaamassa suomalaista alkoholikulttuuria uuteen suuntaan.

Yrittäjä Niina Vesanen oli panimoalaan tutustuessaan nähnyt Kanavan Panimon tuotepakkaukset ja halusi selvittää olisiko Loimaan Panimolle mahdollista saada vastaavia pakkauksia. Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa lähti nopeasti käyntiin ja ER-Pahvityö on toimittanut vuoden 2019 alusta tuotepakkaukset kuuden, kolmen ja kahden pullon seteille.

"

Meille tärkeintä on mahdollisuus tilata pieniä eriä ilman suuria aloituskustannuksia. Toimiva asiakaspalvelu on meille myös merkittävä tekijä. ER-Pahvityön kanssa työskentely on helppoa ja joustavaa. Ratkaisut on löytynyt haastaviinkin tuotteisiin, kuten erään asiakkaamme painatukseen toivoma kullalta näyttävä keltainen väri.

 

Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta pakkauksista ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ER-Pahvityön kanssa.
Olen suositellut heitä eteenpäin toisillekin yrittäjille.
Niina Vesanen, yrittäjä, Loimaan Panimo

Ratkaisu

Loimaan Panimolla on oma myymälä, jossa tuotteita myydään heidän omalla etiketillä ja logolla. Aluksi tuotepakkauksissakin oli pelkkä logo, mutta pakkausten painatuksia on ideoitu ja kehitetty ER-Pahvityön kanssa yhteistyövuosien aikana. Uudelle tuotesarjalle on esimerkiksi suunniteltu oma, selkeästi erottuva valkoinen tuotepakkaus ja ER-Pahvityöltä ideoitiin Loimaan Panimolle kuuden tuotteen maistelupakkaus. Tänä päivänä Loimaan Panimon tuotepakkaukset sisältävät laajemmin tietoa tuotteesta ja yrityksestä.

Loimaan Panimolta voi myös tilata tuotteita yrityksen omalla etiketillä. Etenkin paikalliset yritykset ovat hyödyntäneet tätä mahdollisuutta. Omalla etiketillä olevat tuotteet on tietysti viimeistelty tuotepakkauksella, jossa on asiakasyrityksen oma logo ja muut halutut tiedot. ER-Pahvityöltä Loimaan Panimon on helppoa ja kustannustehokasta tilata pienetkin erät tuotepakkauksia.

Ruukin Kartanolla on myynnissä kartanon omalla etiketillä olevat Loimaan Panimon tuottamat juomat. Näidenkin tuotepakkausten toimituksesta vastaa ER-Pahvityö.

Tutustu Loimaan Panimoon lisää täällä!