Interface – Kookkaita huonekalupakkauksia läheltä pieninä sarjoina

Lähtötilanne

ER-Pahvityön ja olohuoneen kalusteita valmistavan Interfacen yhteistyö käynnistyi vuonna 2015 kun Interfacen tuotanto siirtyi Pohjanmaalta Heinolaan. Laadukkaat skandinaaviset huonekalut valmistetaan käsityönä ja niillä on Avainlippu -merkki.

"

Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa on joustavaa ja asiakaslähtöistä. He ovat myös ripeitä ja luotettavia palveluissaan. Valintatilanteessa kiinnitimme ER-Pahvityön sijainnin ja hinnoittelun lisäksi erityistä huomiota pakkausten räätälöintimahdollisuuteen sekä heiltä saamaamme erinomaiseen asiakaspalveluun. Myös ympäristöasiat vaikuttivat valintaamme.
Raimo Isomäki, Tuotantopäällikkö, Interface

Ratkaisu

ER-Pahvityö suunnittelee ja toimittaa kaikki Interfacen käytössä olevat pahvipakkausratkaisut, joihin kuuluvat pakkauslaatikot erilaisille sohvapöydille sekä nojatuolien ja rahien pakkauslaatikot. Pakkausratkaisujen mukana toimitetaan myös kulmasuojat ja pakkauspahvit. Pakkauslaatikot painetaan digipainolla pieninä sarjoina (sarjakoko 30, 70 tai 100), ja ne toimitetaan asiakkaalle valmiiksi kasattuina. Pakkauslaatikot on brändätty Interfacen logolla, minkä lisäksi niihin tehdään tuotekohtaisia painatuksia.

Tutustu Interfaceen lisää täällä!