Hakola – Kestävät ja vastuulliset verkkokauppapakkaukset joustavan tuotekehityksen mallilla

Lähtötilanne

ER-Pahvityön ja huonekalualan yritys Hakolan yhteistyö käynnistyi, kun Hakola Huonekalu Oy:ssä tapahtui sukupolvenvaihdos ja yrityksen brändi uudisti itsensä. Uuden strategian myötä käsityönä Jurvassa valmistettavia huonekaluja ja sisustustuotteita alettiin myydä myös verkkokaupassa, mikä synnytti tarpeen kehittää kestäviä ja vastuullisia pakkauksia tuotteiden kuljetusta varten.

"

ER-Pahvityö on luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa arki sujuu ja yhteistyö esimerkiksi uusien sisustustuotteidemme pakkaussuunnittelussa on ollut todella hedelmällistä.

Odotamme innolla, että pääsemme yhdessä kehittämään lisää innovatiivisia pakkauksia, joissa korostuu entistä enemmän Hakolan vastuullinen brändi ja verkkokauppatuotteen avaamiseen liittyvä asiakaskokemus.

Anne Kytöharju, tuotepäällikkö, Hakola

Ratkaisu

ER-Pahvityö suunnittelee ja valmistaa pahvipakkaukset Hakolan tuoleille, nojatuoleille, raheille ja muille sisustustuotteille. Viimeisin suunnittelutyö on Hakolan Cocktail-varjostimelle suunniteltu pakkaus, jonka sisällä trendituote kulkeutuu uusille omistajilleen ympäri maailmaa. Hakolan tärkeimmät vaatimukset pakkauksille ovat kestävyys ja kierrätettävyys. Uusien tuotteiden osalta käytössä on joustavan pakkauskehityksen malli, mikä mahdollistaa pakkauksen testauksen kuljetuksissa sekä pienet tuotantoerät ilman, että yrityksen tarvitsee tehdä isoja investointeja pakkaustyökaluihin heti tuotannon alkuvaiheessa.