ER-Pahvityö investoi uuteen digipainokoneeseen

”Pakkauskustannukset alenevat merkittävästi, kun kalliita painolaattoja ei enää tarvita”

ER-Pahvityö on tehnyt investoinnin uuteen aaltopahvia painavaan digipainokoneeseen. Marraskuussa asennettu Wonderjet WD200 – 32 digipainokone on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja Pohjoismaissa. Investoinnin arvo on yhteensä 350 000 euroa. Kone otettiin ER-Pahvityössä käyttöön marraskuussa ja ensimmäisiä asiakastöitä on jo painettu.

”Olemme olleet jo pitkään edelläkävijöitä aaltopahvin digipainamisessa Suomessa. Nyt tehdyn koneinvestoinnin myötä pääsemme ratsastamaan digipainamisen aallonharjalla, sillä uusi koneemme mahdollistaa asiakkaillemme entistäkin kustannustehokkaamman hinnoittelun”, sanoo ER-Pahvityön toimitusjohtaja Heikki Erkamo.

Kiinassa valmistetun painokoneen ominaisuudet tarjoavat merkittäviä hyötyjä sekä flexo- että digipainomenetelmää käyttäville asiakkaille.

”Suurin hyöty koneesta on se, että asiakkaidemme nyt mahdollista saada pieniinkin painatussarjoihin moniväripainatusta ilman kalliita aloituskustannuksia. Pakkauskustannukset alenevat merkittävästi kuin kalliita painolaattoja ei enää tarvita. Digipainaminen tuo myös joustoa, sillä asiakkaillamme on mahdollisuus saada esimerkiksi kevääksi ja syksyksi erilaiset painatukset pakkauksiinsa ilman lisäkustannuksia”, jatkaa Erkamo.

Investointi hyödyttää myös digipainoasiakkaita, sillä koneessa käytetään kustannustehokkaita ja ekologisia vesipohjaisia painovärejä.

ER-Pahvityö jatkaa flexopainamista digipainamisen rinnalla. Flexopaino on kustannustehokas menetelmä silloin, kun painolaatat on jo kertaalleen tehty tai asiakkaalla on isoja määriä yksiväristä painoa.

Lisätietoja:
Heikki Erkamo, toimitusjohtaja, 040 084 4560

 

Investointiin on myönnetty tukea Euroopan unioinin kehitysrahastosta

"

Digipainokone Wonderjet WD200 – 32  

  • Pituus 17 m, leveys 10 m
  • Mahdollistaa ison arkkikoon: leveys 2,2 m, pituus rajaton
  • Tulostusyksikkö: 1,05 m leveä
  • Pinnoitusyksikkö: pahvin pintaan voidaan ajaa vedenkestävä kalvo