Brändätyt pakkaukset pieninäkin erinä nopeasti ja kustannustehokkaasti

ER-Pahvityö on ollut jo vuosia edelläkävijä aaltopahvin digitaalipainatuksissa. Yritys on investoinut vuosien varrella tehokkaisiin digitaalisiin pakkaustulostimiin, joiden avulla voidaan valmistaa brändättyjä pakkauksia asiakkaille pieninäkin erinä nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Käytössämme olevan digitaalisen painokoneen avulla saamme painettua lähes valokuvan tasoisia kuvia pakkaukseen erittäin pienillä kustannuksilla. Myös nopeus on ihan toista luokkaa kuin flexopainossa, jossa painoaineiston vaihtaminen vie enemmän aikaa. Jos saamme painettavan aineiston asiakkaalta aamulla, on meillä mallikappale valmiina usein jo saman päivän aikana”, kertoo ER-Pahvityön pakkaussuunnittelija Juha Ahonen.

Yksi esimerkki digipainatusta hyödyntävästä asiakasryhmästä on pienpanimot, joiden tarjonta ja myynti on kasvanut vilkkaasti viime vuosien aikana.

Valikoimastamme löytyvät valmiit pakkaukset lähes kaiken kokoisille olutpulloillePainamme pakkaukset logolla tai tekstillä, jolloin tuotteen brändi välittyy heti asiakkaillePakkauksia saa myös painamattomana, ja juuri sellaisen määrän, jonka asiakas tarvitseejatkaa ER-Pahvityön toimitusjohtaja Heikki Erkamo.

Painetut juomapakkaukset toimivat mainiosti lahjapakettina tupaantuliaisissa, syntymäpäivillä ja vaikkapa kesäisenä mökkiviemisenä. Monet yritykset ovat alkaneet käyttää niitä myös henkilöstön muistamisessa tai asiakaslahjoina.

”Viime aikoina olemme valmistaneet paljon pakkauksia, jossa yritykset ovat tilanneet asiakkailleen tai työntekijöilleen muutaman juomapullon maistelupakkauksen ja painattanut siihen oman logonsa ja viestinsä osaksi pakkauksen tarinaa”, sanoo Juha Ahonen.

Digipainamisen hyödyt pähkinänkuoressa:   

  • Tulostimekäyttöönlaittoaika on lyhyt, minkä ansiosta pienet ja haastavatkin työt valmistuvat helposti ja nopeasti.  
  • Asiakkaan logon ja kuvien koon muuttaminen pakkauskoon muuttuessa on helppoa ja yksinkertaista
  • Nelivärin grafiikka syntyy pinnoittamattomalle taitetulle, liimatulle tai stanssatulle aaltopahville
  • Tulostimen maksimitarkkuus on 1600 x 1600 dpi, maksimileveys 121,9 cm ja maksimipaksuus 15,9 mm