Konekanta

Tutustu työkaluihimme joilla pahviset laatikot ja pakkaukset syntyvät! Konekantamme mahdollistaa myös pakkauksen personoinnin tuotteesi tai yrityksesi ilmeen mukaiseksi nopeasti ja edullisesti. Voimme toteuttaa myös pienet sarjat sekä erikoispakkausten mallierät.

Mallileikkuri

Teemme vaativia tai erittäin vaativia pakkauksia. Kun haluat erikoisvalmisteisen pakkauksen jonka rakenne tai sisärakenne voi olla haastava, paras ratkaisu on tehdä pakkauksesta malli tai malleja johon tuote sovitetaan. Mallileikkurimme soveltuu mallisarjojen ja pienten erien toteutukseen erinomaisesti!

Digitaalinen Pakkaustulostin

Xanté Excelagraphix 4800

Huippunopealla nelivärimustesuihkulla tulostamme jopa 416 pintaa tunnissa! Valokuvatasoinen grafiikka syntyy taitetuille, liimatuille tai stanssatuille, pinnoittamattomille pahveille.

Tällä tulostimella ei ole käyttökuntoonlaittoa, joten pienetkin haastavat tai kiireelliset työt valmistuvat helposti, nopeasti ja lähes jätteettömästi. Erinomainen ratkaisu pakkaustesi personointiin!

Materiaalin maksimileveys 121,9 cm
Materiaalin maksimipaksuus 15,9 mm

Digitaalinen pakkaustulostin

Iso stanssauskone

Stanssaus on menetelmä jossa käsiteltävänä oleva materiaali viimeistellään leikkaamalla se haluttuun muotoon. Näin arkin muoto voidaan saada lähes millaiseksi tahansa. Tämän jälkeen stanssattu arkki kootaan valmiiksi laatikoksi.

Varastoimme kaikki käyttämämme stanssausmallit, joten lukuisista erilaisia malleistamme löydät sinäkin helposti sopivimman.

Stanssaustöiden maksimikoko on 1500x2500 mm.

Teemme myös pieniä sarjoja ja mallieriä mikäli tarpeesi niin vaatii.

 

Tasostanssi

Puoliautomaattinen

Arkin maksikoko 1200x1700 mm

Kalvokone

Kutistekalvolla voidaan suojata tai pakata vaativiakin tuotteita. Lämpökäsittely kutistaa kalvon kohteen ympärille pitäen sen tiukasti paikoillaan, samalla suojaten tuotetta.

Kulmasaumaajan maksimikoko 700x1000 mm

Meiltä saat kaikenlaiset kutistekalvopakkaukset tuotteelle kuin tuotteelle.

Yliveto / Kaseerauskone

Yliveto/kaseerauskoneella pystymme liimaamaan pahvin pintaan painetun kartongin. Näin saat pakkauslaatikon helposti oman yritysilmeesi mukaiseksi.

Ylivetokoneen maksimikoko on 1650x1300 mm

Brändäämme pakkauslaatikoita lukuisille kotimaisille yrityksille.

 

2-väripainokone

Kaksiväripainokoneella toteutetaan normaalia suuremmat 2-väriset kuvat, grafiikat ja pakkausmerkinnät suoraan pakkauslaatikon pintaan.

Kaksiväripainokoneen maksimi arkkikoko on 2900x2200 mm

Teemme yhteistyötä myös mainostoimistojen kanssa. Suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi paras pakkaus!

 

Kuljetukset

Rekkamme on ajossa päivittäin. Tarpeen vaatiessa kuljetamme pienetkin tilaukset suoraan ovellesi lähialueella.

Ota yhteyttä!